Kékcinke Vendégház

Kercaszomor - 6 fő, 2 szoba + nappali

Falu szélén, erdő mellett várja vendégeit a Kékcinke Vendégház minősített szálláshely *** Kercaszomor a szlovén határ mellett, a Kerca patak partján fekszik csodálatos természeti környezetben, Őriszentpétertől 9 km-re.

Vendégházunk a csendes falu mellékutcájának utolsó háza, innen a közeli erdők néhány perces sétával elérhetők. Kercaszomor kedvező kiindulási pont biciklis vagy gyalogos túrákhoz is. Tanösvények, túraútvonalak, szoknyás haranglábak, Árpád-kori templomok, fazekasműhelyek és még számos látnivaló található a közelben, a vendégház mellett halad el a Rockenbauer Pál Dél-dunántúli Kéktúra is.

A vendégházat az egykori egytantermes iskola épületének teljes felújításával alakítottuk ki. Az 1 hektáros birtokon 1792-ben - egyidőben a református templommal - építették fel a lelkésztanító házát, mely egy jellegzetes őrségi kódisállásos épület, felújítás után ma az otthonunk.

A birtokon gazdálkodunk, elérhetőek vagyunk a vendégek számára, a különálló vendégház szeparáltsága pedig biztosítja a privát szférákat (saját parkoló, külön udvar és bejárat).

A vendégházban két franciaágyas hálószoba, két zuhanyzós fürdőszoba és egy tágas nappali található, ahol a konyha és étkező mellett egy kanapé kapott helyet, mely kinyitva kétszemélyes ággyá alakítható. A nappaliba hűtő-fűtő klímát szereltünk, ősztől tavaszig pedig egy fatüzeléses kandalló gondoskodik a kellemes melegről és a hangulatról, a szobákban infrapanelek, a fürdőkben elektromos radiátorok biztosítják a meleget, használatukért díjat számítunk fel (tűzifa, áramktg.). A rovarok távol tartása miatt minden ablakra szúnyogháló került.

A konyha felszereltsége önellátásra van felkészítve, a szabadtéri sütéshez/főzéshez eszközöket (bogrács, nyárs, faszenes grillező) és tűzifát biztosítunk, de igény esetén előre egyeztetve saját és helyi termelők termékeiből összeállított reggeli kosár és vacsora is kérhető.

A szálláson TV-készülék nincs, de az ingyenes wifivel elérhető a XXI. század. Társasjátékok, kártyák, könyvek is segítik a kikapcsolódást.

Tömegközlekedéssel érkező vendégeknek Őriszentpéter/Nagyrákos/Csákánydoroszló településekről térítés ellenében igény esetén transzfert biztosítunk.

Alapos helyismerettel rendelkezünk, tippekkel segítjük az Őrség szépségeinek megismerését. Gyalogos, kerékpáros és autós túrákat, természeti, kulturális, gasztronómiai helyeket tudunk ajánlani, akár Szlovéniában vagy Ausztriában is. Műemlékek, éttermek, természeti kincsek, termál fürdők, strandok várják az ide látogatókat.

Gyermekbarát szállásként kérésre etetőszéket, kiságyat biztosítunk.

SZÉP Kártyát elfogadunk!

Szeretettel várjuk kedves vendégeinket a minden évszakban gyönyörű Őrségben!


Szolgáltatás Wi-fi , Bababarát , Szép kártya elfogadó , Saját parkoló , Légkondícionálás

Ellátás Reggeli

Kinek ajánljuk? Családoknak , Kerékpárosoknak

Mikor ajánljuk? Egész évben


Kategória: Vendégház
Férőhelyek száma: 6 fő

Hasonló találatok

Kiskemence Vendégház

Szatta Fő u. 12.

Szatta - 9 fő, 2 szoba

Bővebben

Nika Vendégház

Őriszentpéter, Kovácsszer 55.

Őriszentpéter - 4 fő, 1 szoba

Bővebben

Ceruzás ház

Nagyrákos, Nemes szer 5.

Nagyrákos - 6 fő, 2 szoba

Bővebben

Fenyőrügy Venedégház

Őriszentpéter, Galambosszer 16/A

Őriszentpéter - 8 fő, 3 szoba

Bővebben

9941 Őriszentpéter, Városszer 57. • +36 94 548-034 • orseg@tourinform.hu