Vadvirág apartman

Orfalu - 4 fő, 2 apartman

A VADVIRÁG MÉHES-ÉS GYÓGYÍTÓKERT, AHOL A TERMÉSZET ÁTÖLEL

A Vadvirág méhes-és gyógyítókert egy élő gazdaság, ahol számtalan csodálatos programot szervezünk turistáknak. Mi a tájba illő, komótos turizmus hívei vagyunk. Ezért a programjaink kisebb létszámúak, és tematikájában tökéletesen öko, zöld programok: gyógynövénytúrák, erdőfürdők, méhészeti bemutatók, kézműves foglalkozások, apiterápiás, fitoterápiás tanfolyamok stb. Élményt, lecsendesülést, tudást nyújtunk. Tavasztól őszig működik a az apiterápiás Gyógyító méhesházunk.

2021-ben megnyitottuk a hangulatos, 38 m²-es, egylégterű jól felszerelt, 4 fős apartmanunkat. Az apartman külön bejáratú, előkerttel rendelkezik. A megszálló vendégeink teljesen birtokba vehetik a panorámás 3,5 hektáros farmot is. Simogathatják a mudi kutyáinkat, nézhetik a napfelkeltét, elleshetik a méhészkedés, a kertészkedés fortélyait és éjjel gyönyörködhetnek a fényszennyezés nélküli, csillagokkal teli égboltban. A kutyáink miatt nem tudunk fogadni sem cicát , sem kutyát, amit a vendégek hoznának magunkkal!

Az apartmant klíma berendezéssel fűtjük illetve hűtjük. A fűtés illetve a hűtésért plusz pénzt számolunk fel.

A Mézesmadzag kézműves boltunkban ajándékot vásárolhatnak az az Őrségi Nemzeti Park védjegyével rendelkező termékeinkből.

Az erdőkkel körülvett Orfalu, ez a csöppnyi 70 fős település, az Őrségi Nemzeti Parkban található, közvetlenül a szlovén határ mentén. Itt még a falu belterületei is védettek, NATURA 2000-es területek. Számtalan programot tudunk ajánlani a nálunk megszállóknak: erdei túrák, horgászás, vadászat, evezés a Rábán, gyógyfürdők, kerékpártúrák, gombászás, kerámiázás stb. Az Őrség, a Vendvidék, Szlovénia, Ausztria sok turisztikai attrakciót rejt. A birtokon kanyarog a Százszorszép meseösvény.

A birtok háziasszonya képzett természetgyógyász, api-és fitoterepauta, az igényelt reggelinél figyelembe veszi az egyéni kéréseket, ételallergiát is. A feltálalt ételek alapanyaga természetesen a birtokon terem vagy helyi termelőktől való. 


Szolgáltatás Wi-fi , Szép kártya elfogadó , Saját parkoló , Légkondícionálás

Ellátás Reggeli

Kinek ajánljuk? Családoknak , Kerékpárosoknak

Mikor ajánljuk? Egész évben


Kategória: Apartman
Férőhelyek száma: 4 fő

9941 Őriszentpéter, Városszer 57. • +36 94 548-034 • orseg@tourinform.hu