Vadalma Porta Vendégház

Velemér - 6 fő, 2 szoba

A 40 nm alapterületű önálló, tetőteres vendégház egy közel 4000 nm-es szomszédmentes telken helyezkedik el az Őrségben, Velemér településen.

űHárom oldalról erdő határolja, elölről pedig a portához tartozó kaszáló gyümölcsös. Az utca felől van ugyan kerítés, de a porta egésze nincs bekerítve.

Parkolási lehetőség az udvarban akár több autó részére.

A portán a vendégház mellett még található egy több, mint 100 éves boronaház, amely a múlt század végéig az egyik utolsó veleméri fazekas, Varga Sándor otthona volt. Ez még jelenleg lakhatatlan.

A pajtában száraz tűzifa és kerékpárok állnak a vendégek rendelkezésére.

A Porta ellátást nem biztosít, viszont teljesen felszerelt konyha várja a vendégeket.

A tetőtérben egy tágas szoba 4 fő részére 2 szimpla és egy dupla ággyal. A földszinten 2 fő részére 2 ággyal. Minden ágyhoz kényelmes 90x200 cm-es matrac tartozik. A fürdőszoba tusolóval, mosdóval felszerelt. A WC külön helyiségben a gyerekek méreteihez igazított kézmosóval. A házban van szabad WIFI, légkondicionáló berendezés. A fűtést cserépkályha, a melegvizet villanybojler biztosítja.

A teraszon asztal székekkel a reggeli kávé szabadban való elköltéséhez. A kertben fedett kerti pavilon várja a pihenni, játszani vágyókat grillezési, bográcsozási lehetőséggel.

Felszereltség a házban: Ágynemű, törölköző, konyharuha, plusz takarók, vasaló, vasalóállvány, hajszárító, gyerekjátékok, mesekönyvek, diavetítő, társasjátékok. Kérésre babaágyat, etetőszéket, fürdetőkádat díjmentesen biztosítunk. Hűtőszekrény mélyhűtővel, mikrohullámú sütő, kenyérpirító, kávéfőző, főzőlap, villanysütő, főző- és tálalóedények, étkező asztal 6db székkel. a kertben: Kerti sütőhely, fedett pavilon, napágyak, függőágy, bogrács, bográcsállvány, grill, nyársak, tűzifa, hinta, tollas, kerékpárok, gyerekbicikli, roller.

Tv nincs, helyette van madárdal, szarvasbőgés, csillagnézés, meghitt beszélgetések, társasjáték, szalonnasütés.


Szolgáltatás Wi-fi , Bababarát , Kutya bevihető , Szép kártya elfogadó , Saját parkoló , Légkondícionálás

Kinek ajánljuk? Családoknak , Kerékpárosoknak

Mikor ajánljuk? Egész évben


Kategória: Vendégház
Férőhelyek száma: 6 fő fő

Hasonló találatok

Őrségi Porta Vendégház

Magyarszombatfa, Gödörházi u. 36.

Magyarszombatfa, 6 fő, 2 szoba

Bővebben

Bagolyvár Vendégház

Magyarszombatfa, Gödörhazi utca 3/A

Magyarszombatfa - 4 fő, 2 szoba

Bővebben

Öreg Fenyő Porta

Magyarszombatfa, Fő út 57.

Magyarszombatfa - 12 fő, 4 szoba

Bővebben

9941 Őriszentpéter, Városszer 57. • +36 94 548-034 • orseg@tourinform.hu