Apát Panzió

Apátistvánfalva - 17 szoba, 50 fő

CSALÁDIAS HANGULATÚ SZÁLLÁSUNK AZ ORSZÁG LEGNYUGATIBB VIDÉKÉN, az Őrségi Nemzeti Park TERÜLETÉN A Vendvidék KÖZPONTJÁBAN, Apátistvánfalván TALÁLHATÓ.

Ausztria 10 km-re, a szlovén határ mindössze 3 kilométerre érhető el szállodánktól.

A panzió egy 7 hektáros őspark ölelésében, gyönyörű zöld környezetben található. A pihenés, kikapcsolódás, aktív szórakozás élményéhez szükséges szolgáltatások széles körével vár minden idelátogatót. „Ha kiszeretnél lépni a hétköznapokból, ez az a hely, amire szükséged van.” A megszépült, felújított panziónk 17 szobája kényelmes elhelyezést biztosít vendégei számára (10 Standard szobában, 2 Családi szobában és 5 Lakosztályban).

A szálláson foglalható maximális férőhely 46 – 54 fő (pótágyak igénylésétől függően). Szobáink zuhanyzós fürdőszobával rendelkeznek, nagy részük pótágyazható, színes televízióval felszerelt. Az emeleten öt lakosztály került kialakításra panorámás terasszal.

A szállás és a környék télen nyáron kitűnő kikapcsolódást biztosít az Őrségben. Nyáron az aktív pihenéshez, télen pedig a közelben síelőknek nyújthat kiindulási pontot a szállás.

Esküvők, rendezvények, konferenciák lebonyolításához a vendégek rendelkezésére áll 40-50 fős különtermünk is. Standard és Családi szobáink franciaággyal, zuhanyzós fürdőszobával, színes televízióval, hajszárítóval felszerelt (Standard szobához nem jár), kényelmes szobák modern berendezéssel. Pótágyazhatóak.

Az emeleten újonnan kialakított lakosztályaink a legmagasabb elvárásoknak is megfelelnek nagy alapterületükkel, modern berendezésükkel és a panorámás teraszokkal.


Szolgáltatás Wi-fi , Kutya bevihető , Szép kártya elfogadó , Saját parkoló , Bankkártyás fizetési lehetőség , Légkondícionálás

Ellátás Reggeli , Félpanzió , Saját étterem

Kinek ajánljuk? Családoknak , Kerékpárosoknak

Mikor ajánljuk? Egész évben


Kategória: Panzió
Férőhelyek száma: 50 fő

9941 Őriszentpéter, Városszer 57. • +36 94 548-034 • orseg@tourinform.hu