Alsó-szer Vendégház

Csörötnek

Vidéki nyugalom, városi kényelem...

Vendégházunk szállodai szinvonalú szállást nyújt nagyon kedvező áron, nyugodt, vidéki környezetben. Földrajzi elhelyezkedését tekintve ideális, 20 km-es körzetben számtalan érdekesség, látványosság, természeti és épített örökség érhető el.

Az Őrség, maga a csoda. Erdői, mezői, tavai, csodálatos növény- és állatvilága magával ragadó.

Településszerkezete, építészete egyedi, amely részletesen megfigyelhető a szalafői Pityerszeren a skanzenben. Az Őrség számtalan programot, látnivalót kínál az idelátogatóknak. A fesztiválok és vásárok színes forgatagán felül ha kedve támad korongozhat fazekasokkal, méhészkedhet, kézműves csokoládét kóstolhat, betekintést nyerhet a bölények életébe, strandolhat vagy horgászhat a gyönyörű Hársas tónál (télen korcsolyázhat), kerékpározhat, evezhet a Rábán, ritka Árpád-kori templomokat csodálhat meg, megkóstolhatja az Őrség sajátos ízeit (dödölle, rétes, megannyi finomság...).

Ha a szabadtéri programoknak nem kedvez az időjárás, akkor ellátogathat a Szentgotthárdi Thermalparkba, vagy a körmendi MJUS Thermal Parkba. Mindkét élményfürdő kiváló választás a wellness kedvelőinek.

Az országhatár közelsége tovább bővíti a lehetőségeket a kellemes kikapcsolódásra. Az Őrség egy része a mai Szlovénia (kb 20 km) területén található. Meglátogatható Európa legnagyobb orchideafarmja Dobronakon, és a település közelében lévő energiapark, aminek csodálatos gyógyulásokat tulajdonítanak.

Ausztria még közelebb van (8 km), ahol szintén sok a magyar vonatkozású érdekesség, látványosság. Mind közül kiemelném a Németújvári Batthyany-várat, ami egy jól összeállított múzeum is egyben.

Lehetetlen felsorolni az összes érdekességet, látványosságot, ami vendégházunk 25 km-es körzetében található, de ha már itt lesz, biztos további tippekkel szolgálunk. Várja Sok Szeretettel Misi a házigazda


Szolgáltatás Wi-fi , Szép kártya elfogadó , Saját parkoló

Ellátás Reggeli

Kinek ajánljuk? Családoknak , Kerékpárosoknak

Mikor ajánljuk? Egész évben


Kategória: Vendégház
Férőhelyek száma: 10 fő

Hasonló találatok

Pagony Pihenő Farm

Orfalu, Fő út 18

Orfalu - 12 fő, 5 szoba

Bővebben

Vidéki-Báj Vendégház

Kossuth út 32.

Szentgyörgyvölgy, 7 fő, 3 szoba

Bővebben

Kövirózsa Vendégház

Őriszentpéter Kovácsszer 64.

Őriszentpéter

Bővebben

Múltidéző Porta

Szalafő, Papszer 2.

Szalafő - 20 fő, 10 szoba

Bővebben

9941 Őriszentpéter, Városszer 57. • +36 94 548-034 • orseg@tourinform.hu