Rába Vendégház

Magyarlak, 7 fő, 2 szoba

Magyarlak, az Őrség és a Rába völgyének egyik ékköve, Szentgotthárd központjától 5 km-re keletre található csendes, nyugodt, idilli környezetben.

Vendégházunkban kétágyas fürdőszobás és négyágyas fürdőszobás elhelyezést tudunk biztosítani kedves vendégeinknek külön terasszal, illetve egy teljesen felszerelt közös konyha tartozik a szobákhoz. Zárt parkoló és ingyenes Wifi használat biztosított. Grillezésre, szalonnasütésre, bográcsozásra is van lehetőség.

A sok látnivaló közül kiemelt látványosság az Alpok egyik utolsó nyúlványáról elénk táruló táj képe, a Rába völgye. A magyarlaki szőlőhegyre vezető út mentén fából faragott, Jézus kereszt útját ábrázoló stáció képek utolsó állomásánál, festői környezetben találjuk a vértanú halált halt Brenner János káplánról elnevezett Turista pihenőházat. A Rába és a közeli Hársas tó, vonzza a horgászokat és a vízi túrázókat egyaránt. Vendégházunk kiváló kiindulópontja a gyalogos, kerékpáros túrázóknak is. Az Őrség egész évben programokkal várja az ide érkezőket. Kellemes kikapcsolódást nyújt a közeli St. Gotthard Spa & Wellness élményfürdő, amely széleskörű szolgáltatásokat biztosít mindenki számára. A jó levegő és a csendes környezet egész évben kellemes pihenésre és kikapcsolódásra nyújt lehetőséget.


Szolgáltatás Wi-fi , Saját parkoló

Kinek ajánljuk? Családoknak , Kerékpárosoknak

Mikor ajánljuk? Egész évben

  • Magyarlak, Árpád út 3.
  • +36309377770

Kategória: Vendégház
Férőhelyek száma: 7 fő

Hasonló találatok

Pagony Pihenő Farm

Orfalu, Fő út 18

Orfalu - 12 fő, 5 szoba

Bővebben

Tavi Vendégház

Szentgotthárd, Máriaújfalui út 141.

Szentgotthárd, Máriaújfalu - 12 fő, 5 szoba

Bővebben

Kétvölgy Vendégház

Kétvölgy, Fő u.36.

Kétvölgy - 14 fő, 4 szoba

Bővebben

A körtefánál kulcsosház

Felsőszölnök, Felsőjánoshegyi út 11.

Felsőszölnök - 5 fő, 2 szoba

Bővebben

9941 Őriszentpéter, Városszer 57. • +36 94 548-034 • orseg@tourinform.hu