Vidéki ház

Kerkafalva - 11 fő, 3 szoba

Szeretettel várjuk Vendégeinket Kerkafalván, hazánk egyik legszebb természeti környezetében, a páratlan hangulatú Őrség és a Vendvidék találkozásánál!

Őrségi szállásunk igazi „búvóhely”, ahol a nyugodt visszavonulásra és az aktív pihenésre vágyók egyaránt megtalálják az igényeiknek leginkább megfelelő időtöltéseket.

Ehhez a tartalmas kikapcsolódáshoz szeretnénk hozzájárulni őrségi szállásunkon kényelmes szobáinkkal, tágas udvarunkkal, dézsafürdőnkkel, árnyékos lugasainkkal és kertünkkel, melynek félhektáros területén a sütés-főzésen, olvasáson, tollasozáson kívül számos más szabadidős program megvalósítható. 2020-as évben a kormány által indított Kisfaludy pályázat egyik nyerteseként , sikerült egy úszó-tóval bővítenünk a szolgáltatásunkat. Amely reményeink szerint vendégeink pihenését ,felüdülését és kikapcsolódását teszi még kellemesebbé. Egyszerre élvezhetjük a természet zsibongását, és a kristálytiszta vízben úszkálás örömeit.

Őrségi szállásunk kisnemesek által 1888-ban kialakított épületegyüttesben működik. Az épületeket az ezredforduló óta több ízben felújították, így ma már három kényelmes, komfortos lakrészben fogadhatjuk Vendégeinket.

Valamennyi szobánk LCD televízióval felszerelt, és mindenhol ingyenes wi-fi áll rendelkezésre.

Mindegyik lakrésznek saját, jól felszerelt konyhája van. A Családi és Kétfős apartman közös konyhájában épített tűzhelyet használhatnak őrségi szállásunk Vendégei, mely kiválóan alkalmas gesztenyesütésre, sütőtök és akár forralt bor készítésére is.

Szobáinkban hűvös időben a központi gázfűtés mellett hangulatos kandallók biztosítják a jó közérzetet.


Szolgáltatás Wi-fi , Bababarát , Medence , Szép kártya elfogadó , Saját parkoló , Bankkártyás fizetési lehetőség

Kinek ajánljuk? Családoknak

Mikor ajánljuk? Egész évben


Kategória: Vendégház
Férőhelyek száma: 11 fő

Hasonló találatok

Ókerka Vendégház

Fő út 23.

Csesztreg - Kerkaújfalu,
12 fő, 3 szoba

Bővebben

Vidéki-Báj Vendégház

Kossuth út 32.

Szentgyörgyvölgy, 7 fő, 3 szoba

Bővebben

Kerka Vendégház

Csesztreg-Kerkaújfalu, Fő út 12.

Csesztreg-Kerkaújfalu - 8 fő, 2 szoba

Bővebben

Tornácos Vendégfogadó

Felsőszenterzsébet, Petőfi u. 26.

Felsőszenterzsébet - 9-11 fő, 3 szoba

Bővebben

9941 Őriszentpéter, Városszer 57. • +36 94 548-034 • orseg@tourinform.hu